BABS VOOR IEDEREEN

STEUN. STIJL. SOCIAAL.

STEUN

Van stap tot stap neem ik jullie mee in het proces. Of je mij inhuurt voor een ceremonie of een huwelijksvoltrekking. Denk aan een vrijblijvende offerte, een kennismaking (kan ook vrijblijvend!), de voorbereiding (juridisch en ceremonieel) tot aan De Dag zelf.

STIJL

Ik ben een enthousiaste, creatieve en gedreven trouwambtenaar. Bovenal ben ik flexibel. Hoe feestelijk een ceremonie ook is, er moet ook altijd ruimte zijn voor een traan of een moment van bezinning. Graag denk ik met jullie mee over de uitvoering.

SOCIAAL

Zelf vond ik het waard om te investeren in een goede trouwbegeleiding. Bespaar niet op voorhand op de kosten van een trouwambtenaar, maar vraag naar de mogelijkheden die er zijn. Ik ben er voor iedere portemonnee.

Trouwen Feest

CONTACT

Zin om contact op te nemen? Klik op contact! Voor een vraag over mijn beschikbaarheid, aanvullende diensten of voor een vrijblijvende offerte.