CEREMONIE

HUWELIJK. PARTNERSCHAP. CEREMONIEEL.

HUWELIJK

Heb je de wens om jullie liefde aan elkaar te bevestigen door voor de wet het ja-woord te geven? Dan praat je over een huwelijk. Als zelfstandig trouwambtenaar mag ik hierop toezien en jullie huwelijk rechtsgeldig verklaren.

Daarnaast maak ik jullie ceremonie en De Dag zo persoonlijk als je maar wilt. Het grote voordeel van een zelfstandig trouwambtenaar is dat ik volledig tot jullie beschikking sta.

PARTNERSCHAP

Wil je jullie liefde aan elkaar bevestigen door een belofte aan elkaar te doen - zonder expliciet ja-woord? Dan praat je over een geregistreerd partnerschap. Ook dit is een erkende samenlevingsvorm dat een geweldig feest waard kan zijn, en als zelfstandig BABS mag ik deze voltrekken.

Daarnaast maak ik jullie ceremonie en De Dag zo persoonlijk als je maar wilt. Ik sta volledig tot jullie beschikking voor een zo mooi mogelijke inkleuring.

CEREMONIEEL

Ben je al voor de wet getrouwd en/of wil je met een geweldige ceremonie jullie samenlevingsvorm luister bij zetten? Bijvoorbeeld in het buitenland - zoals de Toscaanse heuvels of het strand van Ibiza - of op een onofficiƫle trouwlocatie in Nederland? Ik help jullie graag bij dit feestje.

Laat mij jullie ceremoniespreker zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over deze vorm, de mogelijkheden en de eventueel bijbehorende kosten.

Trouwen Feest

CONTACT

Zin om contact op te nemen? Klik op contact! Voor een vraag over mijn beschikbaarheid, aanvullende diensten of voor een vrijblijvende offerte.