ONTZORGEN

PODCAST. BEELD. SILENT DISCO.

GELUID

Als bruidspaar krijg je cadeaus. Een envelopje. Een pot. Een kast. Als ervaren en gevarieerd radio- en podcastmaker komt Geert Jan met een hele ander cadeau-optie: De Pasgetrouwd Podcast. Een legendarisch en uniek aandenken aan jullie memorabele dag.
Vraag naar de voorwaarden tijdens het opvragen van een vrijblijvende offerte, en ontvang korting op het totaalpakket.

CADEAU

Trouw je niet, maar ben je 'toevallig' op deze website beland als getuige, familielid, vriend of collega van het bruidspaar? En zoek je een origineel cadeau? De Pasgetrouwd Podcast kun je ook als presentje geven! Ga daarvoor naar het speciale submenu, of klik op 'cadeau'.

STIL BEELD

Interesse in iemand die jullie trouwdag of ceremonie op de mooiste en meest gedenkwaardige manier vastlegt? Geert Jan werkt samen met diverse fotografen. Benieuwd naar hun websites, voorbeelden van hun geprinte fotoboeken en de voorwaarden? Vraag ernaar tijdens het opvragen van een vrijblijvende offerte, en ontvang korting op het totaalpakket.

BEELD

Wil je jullie trouwdag of ceremonie volledig of in compilatie kunnen herbeleven? Geert Jan werkt samen met diverse videografen. Benieuwd naar hun websites, voorbeelden van hun gemonteerde video's en de voorwaarden? Vraag ernaar tijdens het opvragen van een vrijblijvende offerte, en ontvang korting op het totaalpakket.

STIL GELUID

SILENT DISCO!!! Ik vond dit echt te gek op mijn eigen bruiloft. Daarom ben ik een samenwerking aangegaan met één van de beste geluidstechnici van Nederland, en faciliteren wij nu ook zelf Silent Disco. Wie wil er nou niet na 01.00 uur nog doorgaan met het Feest der Feesten? Verleng De Dag tot diep in De Nacht. En het is echt niet moeilijk in het gebruik. Vraag naar 'Silent Disco' tijdens het opvragen van een vrijblijvende offerte, en ontvang korting op het totaalpakket.