KOSTEN & baten

basis. beter. EXTRA.

BASIS

Q: Wat betaal je voor een zelfstandig trouwambtenaar?
A: Meer dan voor een gemeentelijke BABS. De baten zijn echter ook heel anders. Trouwen op dagen en tijden die jij wenst. Met opties. Met een ceremonie-op-maat, met het échte verhaal.

Q: Ja ja, ik wil een bedrag horen...
A: De kosten voor een zelfstandig trouwambtenaar variëren tussen de 700 en 900 euro. Dat zijn echter de elementaire kosten. Wat dan nog niet is meegerekend, zijn de kosten die de BABS nog voor jou maakt, zoals gemeentelijke leges. Voordeel: deze leges zijn vaak veel lager voor de zelfstandige BABS dan voor een BABS-voor-één-Dag.

Q: En verder? Is dat het dan?
A: Denk nog aan reistijd en reiskosten. En een meerprijs voor een meertalige ceremonie (en voorbereiding). Specifieke bedragen komen je bij de eerste vrijblijvende offerte tegemoet. Maar dan ben je er verder wel. Tenzij je ineens op de Malediven gaat trouwen. Dan praten we nog even verder...;)

BETER

Q: Je begon al over 'meerprijs'...
A: Een kostenbatenanalyse heet dat. Ik ben graag transparant. Elke trouwambtenaar vraagt een toeslag voor meer voorbereiding of meer diensten. Maar: het is De Dag van de Leven. En ik kom je dan helpen!

Q: That's the spirit. Maar nog even over die meerprijs....
A: Het draait om maatwerk. Ik stem sowieso de ceremonie op jullie af. Daar betaal je niks extra's voor, echt niet. Maar wil je naast je eigen verhalen nog meer mooie verhalen tijdens jullie ceremonie tentoonspreiden, dan kan ik nog met 4 dierbaren extra spreken van tevoren. Wil je een ceremonie in meerdere talen, wil je meer gesprekken vooraf, kortom: meer begeleiding en voorbereiding, dan reken ik daar iets meer voor. Dat geldt ook voor ceremonies in het buitenland.

Q: Waar moet ik aan denken?
A: In principe heb je aan het basisbedrag dat hiernaast staat vermeld echt genoeg. Beter maatwerk verwerk ik op basis van gangbare uur- en kilometertarieven.
Q: Doe je aan kortingen?
A: Zeker. Hoe meer diensten je wenst, hoe meer korting je ontvangt. Maar bovenal: ik zal altijd transparant over de kosten en voor een uurtje onverwacht extra werk zwaai ik echt niet zomaar met een nieuwe factuur.

EXTRA

Q: Zeg, ik moet ook nog de taart betalen...
A: Die kan ik niet voor je regelen. Maar zoals je wellicht al hebt gezien op de pagina 'ontzorgen' kan ik je van allerlei andere gemakken voorzien. Mijn stellige overtuiging is dat mensen die anno 2021 trouwen het fijn vinden en waarderen als ze geholpen worden bij het maken van keuzes.

Q: Waarom het wiel uitvinden als ik je een hele fiets lever?

A: Zoiets ja. Wel is het zo dat dit natuurlijk extra diensten zijn, die buiten het basistarief vallen.

Geef via het contactformulier duidelijk aan of je belangstelling hebt voor één van deze extra diensten:
-Podcast Pasgetrouwd! [voor jezelf of als cadeau] -Silent Disco -Fotografie
-Videografie

Je ontvangt dan alle mogelijkheden op een rij, met prijzen erbij. De keuze is reuze!
Q: En die taart?
A: Als je het aardig vraagt, kan ik mijn banketbakkende familie eens lief aankijken...