GEERT JAN HAHN

VADER. PRESENTATOR. TROUWAMBTENAAR.

VADER

De meest trotse vader van de hele wereld. En daarbuiten. En nog verder. Samen met mijn vrouw probeer ik onze dochter mee te geven dat je van de kleine dingen moet genieten en van het leven een feest moet maken.

TROUWAMBTENAAR

Een relatief nieuwe liefde. Verhalen vertellen over het leven, over geestdrift, over mooie en minder mooie momenten en dat allemaal 'live' ten overstaan van een bruidspaar en hun gasten: wat kan er mooier zijn?


PRESENTATOR

Begonnen bij de lokale radio, daarna schrijvend (reis)journalist, om vervolgens de landelijke radio te omarmen. Sinds 2016 live 'on air' op BNR en inmiddels een zeer ervaren en gevarieerd podcastmaker.

LIVE IS LIFE

Presteren en presenteren op de moeilijkste momenten. Door een lach, een traan, een onverwachte gebeurtenis: dat is mijn kracht. Waar anderen last van podiumvrees hebben, voel ik mij opperbest bij de meest spannende situaties die je je maar kunt voorstellen. Zoals een ceremonie leiden, of deze nou leidt tot een wettelijk huwelijk, geregistreerd of herbevestiging van de liefde. Voor mij geldt: Live is life.

OPLEIDING

Mijn training en opleiding tot zelfstandig trouwambtenaar heb ik gevolgd bij Bart van Galen - een zeer ervaren ex-trouwambtenaar met ruim 1500 huwelijken achter zijn naam. Learn from the best, zeggen ze dan. Zijn tot in de kleinste puntjes verzorgde meerdaagse Masterclass-training draagt eraan bij dat ik zonder enige stress en mét de broodnodige (juridische) kennis deze eervolle taak van zelfstandig trouwambtenaar kan uitvoeren.

CONTACT

Zin om contact op te nemen? Klik op contact! Voor een vraag over mijn beschikbaarheid, aanvullende diensten of voor een vrijblijvende offerte.